För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.
Nalle Puh
 
Hem arrow Hem arrow Om företaget
Företaget PDF Utskrift E-post

K

ari Markkula AB är den plattform som jag sedan 1992 har för att erbjuda mina tjänster utanför de anställningar jag haft. Genom åren har jag haft olika typer av uppdrag kring personal- och verksamhetsutveckling inom bl.a. socialtjänst, sjukvård, HVB, familjehem, skoldaghem, försäkringskassa, kriminalvård, barnomsorg, skola, äldre- och handikappomsorg och kommunal administration. 

Numera är jag del av Family-Lab som är den svenska delen av Jesper Juuls internationella utbildnings, undervisnings och rådgivningsorganisation Family-Lab International. Family-Lab fungerar som ett laboratorium där professionella och föräldrar arbetar tillsammans för att hitta nya sätt att omvandla kärleksfulla tankar till kärleksfulla handlingar. Se www.family-lab.se

  

J

ag har hela tiden kombinerat uppdragen i företaget med anställning i någon verksamhet. Barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst men även inom skola och familjerådgivning. Jag har varit djupt engagerad i att utveckla arbetet för människor som befinner sig i gränslandet mellan olika verksamheter. Det vill säga för dem som behöver hjälp och stöd från flera olika håll. Som ledare respektive deltagare har jag varit del av fem fleråriga projekt där huvudsyftet har varit att utveckla samverkan och samarbete. För närvarande arbetar jag deltid som familjerådgivare i Linköpings kommun.

 

Jag samlar inte mina tankar - jag sprider dem . Loesje
 

kari.markkula.se
Kari Markkula